UE – GIZ // Invitație la Curățenia de primăvară
Stimați Vorniceneni,
Îndemnăm toți gospodarii, reprezentanții instituțiilor publice și agenții economici să organizeze activități de salubrizare a spațiului adiacent teritoriului privat pe care îl dețin.
Pe data de 24 aprilie 2021, începând cu orele 10.00,  reprezentanții primăriei Vorniceni, Asociația Băștinașilor plecați din satul Vorniceni și Adb Juniorii de Vorniceni în colaborare cu AO ”ProEntranse”, vor organiza în cadrul proiectului ”Dezvoltare locală prin abilitarea și implicarea cetățenilor! Nouă ne pasă!” o activitate de salubrizare a zonelor albiei râulețului ce străbate localitatea, precum și plantarea pomilor decorativi pe teritoriul din fața primăriei satului Vorniceni.
Sunt încurajați să participe tinerii din localitate, consilieri, agenți economici și toți doritorii de a face o schimbare în localitatea noastră, pentru că Nouă ne pasă!
Cu respect, Vasile TOFAN, primar
European Union in the Republic of Moldova
GIZ Moldova
Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER
AO ADR “Habitat”
ProEntranse

Activitățile respective se vor desfășura cu respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID 19. Toți participanții vor fi asigurați cu măști și mănuși de protecție.

Precedent Schimb de experiență privind executarea lucrărilor de termoizolare

Lasa comentariul tau

Vorniceni © 2020. Creat de Minicode